Reacties

Geef uw eigen reactie door per mail. De reacties staan ook vermeld bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

 

Denkt heel goed mee

Denkt heel goed mee. Geeft iedereen een goed gevoel. Staat overal voor open Heeft alles voor ons geregeld We kunnen eigenlijk geen min puntje… Lees verder “Denkt heel goed mee”

E.K.

Alle tijd en aandacht!

ik zou eigenlijk een 10 willen geven voor Hendrie Arnold, maar er is echter altijd plaats voor verbetering. ik ben echter zeer tevreden over de begeleiding en de verzorging na het overlijden van mijn vader en zal hem zeker bij iedereen aanbevelen. hij leek altijd alle tijd en aandacht te hebben, terwijl ik wist dat… Lees verder “Alle tijd en aandacht!”

A.S.

Onbetaalbaar

Het is jammer dat we in deze beoordeling alleen maar een 10 max. kunnen geven want wat deze man allemaal doet voor/tijdens en na de begrafenis is onvoorstelbaar en niet in woorden te beschrijven. Niets is voor hem onmogelijk, alles kan en vooral het warme menselijke kontakt is… Lees verder “Onbetaalbaar”

fam. V.

Alles prima geregeld!

Fijn contact, alles prima geregeld, op de manier die voor ons passend was in deze bijzondere… Lees verder “Alles prima geregeld!”

B.R.

Zeer tevreden

We zijn zeer tevreden heel persoonlijk alles goed geregeld reacties van familie ook zeer positief we bevelen deze uitvaartondernemer zeker aan andere families mocht zij dit ons… Lees verder “Zeer tevreden”

T.L.

Attente afsluiting

+ Gemakkelijk en goed bereikbaar, gedurende de tijd van overlijden en uitvaart. + Meedenkend, allesomvattend verzorgend en vriendelijk in de omgang gedurende deze dagen. + Attente… Lees verder “Attente afsluiting”

H.S.

Baken van rust

Wij hebben Hendrie wederom ervaren als een zeer betrokken uitvaartleider. Niets is te gek, alles is mogelijk maar het meest belangrijk, je hebt nooit een onzeker gevoel over de vraag: ‘is dit of dat wel geregeld’. Oftewel, wij hebben het weer ervaren als een baken van rust in een tijd waarin in een relatief korte… Lees verder “Baken van rust”

fam. M.

Zeer kundig

Zeer kundig warm en persoonlijk contact, tijdens gehele uitvaart. Voelt dingen aan van nabestaanden en speelt er perfect op in, met andere woorden een tien met een griffel. Wij zullen Hendrie Arnolds dan ook bij iedereen gaan… Lees verder “Zeer kundig”

fam. R.

Hele fijne uitvaartondernemer

Hendrie vanaf eerste contactmoment tot aan uitvaart als een hele fijne uitvaartondernemer ervaren. Meedenkend met de familie. Denkt aan elk detail wat uitvaart fijn maakt. Contactmomenten heel goed zowel via mail als app. Ook de nazorg heel positief. Kortom een topper is… Lees verder “Hele fijne uitvaartondernemer”

R. en H. G.

Betrokken

Betrokken, invoelend, creatief en bereid meer te doen dan… Lees verder “Betrokken”

W.

Rots in de branding

Ik heb de dhr. Arnold als zeer prettig ervaren in de omgang. Hij voelde uitstekend aan hoe te handelen met emoties en wist alle zorgen weg te nemen vwb de organisatie van de begrafenis. Dhr. Arnold is een begrafenisondernemer pur sang en is met zijn jarenlange ervaring een rots in de branding tijdens heftige en… Lees verder “Rots in de branding”

Y.K.

Inlevend

attent, persoonlijk, open minded, inlevend, prettig duidelijk. Afspraak is afspraak. Heel mooi de kleinkinderen… Lees verder “Inlevend”

C.M.

Goed bijgestaan

Wij zijn heel goed bijgestaan door Hendrie Arnold. Ondanks dat het voor hem en ons net bij het begin van de coronavoorschriften gebeurde is alles in het werk gesteld om het zo waardig mogelijk te laten verlopen. Wij kijken er met een goed gevoel op terug en bedanken hem voor zijn… Lees verder “Goed bijgestaan”

Z.M.

Betrokkenheid

De familie waardeert bijzonder zijn betrokkenheid, expertise en warmte. Hendrie weet ook dat een lach in moeilijke tijden soms meer betekend dan een… Lees verder “Betrokkenheid”

H.D.

Positieve verrassing voor ons

Hendrie was in alles een positieve verrassing voor ons. Hij had de antwoorden al voordat wij met de vragen konden komen en wist op ieder moment de juiste toon te vinden. Hij hielp ons met alles, zelfs met ’s avonds postzegels plakken zodat de rouwkaarten weg konden. We kunnen werkelijk niets bedenken dat beter had… Lees verder “Positieve verrassing voor ons”

v.d. L.

Altijd erg tevreden

Hendrie heeft (helaas) al meerdere uitvaarten voor ons verzorgd en we zijn altijd erg tevreden. Hij heeft een persoonlijke benadering, veel ervaring en komt zelf met passende voorstellen, hij past zich aan de situatie aan, gebruikt gepaste humor en niets is teveel voor… Lees verder “Altijd erg tevreden”

D.

Betrokken bij het hele proces!

Hendrie Arnold is erg betrokken bij het hele proces. Hij stuurt waar nodig, geeft advies als je zelf iets aandraagt. Ook kijkt hij goed wat een naastbetrokkene aankan. Ruim voor het overlijden hebben wij als gezin al kennis gemaakt met Hendrie en veel besproken met elkaar. Op deze manier is het een persoonlijk afscheid… Lees verder “Betrokken bij het hele proces!”

F. B.

Zeker aan te bevelen

Hendrie heeft liefde voor zijn vak. Hij adviseert zonder ook maar iets op te dringen. Betrokken en vakkundig. Zeker aan te… Lees verder “Zeker aan te bevelen”

I.H.

Met veel rust en respect aanwezig

Hendrie Arnold heeft de wensen van de familie onderzocht en heeft daar met zijn eigen ideeën en vakmanschap een surplus weten te creëren en daardoor een afscheid verzorgd dat onze verwachtingen overtrof. Hij is gedurende het hele proces zeer pro-actief geweest en heeft ons daarmee enorm geholpen. Tijdens de dag was Hendrie met veel rust… Lees verder “Met veel rust en respect aanwezig”

I.P.

Denkt actief mee

Hendrie Arnold heeft al eerder een uitvaart voor ons verzorgd. Hij doet het met veel passie en respect en probeert zoveel mogelijk aan te sluiten bij de persoonlijke wensen. Ook heeft hij zelf goede ideeën en denkt actief mee om de uitvaart zo mooi en goed mogelijk te laten verlopen. Hij is erg meelevend. Wij… Lees verder “Denkt actief mee”

R.H.

Zeer prettig en tactvolle begeleiding

Vanaf het begin van het contact een zeer prettig en tactvolle begeleiding. Ook doordat de kerstdagen ertussen zaten een aparte ervaring. Mede door de extra inspanningen voor het IM filmpje tijdens de uitvaartdienst was het zeer persoonlijk. Al met al kijken wij terug op een uitstekend afscheid van onze… Lees verder “Zeer prettig en tactvolle begeleiding”

B.B.

Geweldig begeleid

Hij had het niet beter kunnen doen. Hij heeft ons geweldig begeleid, meer dan… Lees verder “Geweldig begeleid”

F.H.

Alleen maar lof!

Alleen maar lof voor deze uitvaartondernemer. Ik zal hem zeker bij anderen aanbevelen. Het had niet beter gekund, waardig en met respect gaat hij met de overledene. en zijn naasten om. Deze man heeft een groot… Lees verder “Alleen maar lof!”

R.A.

Ieder moment een waardevolle herinnering

Henrie voelt goed aan wanneer en wát hij kan zeggen. Hij maakt van elk moment een waardevolle herinnering. We hebben zijn begeleiding en hem als persoon als zeer prettig ervaren. Het werk als uitvaartbegeleider is hem op het lijf geschreven, zo respectvol…… Lees verder “Ieder moment een waardevolle herinnering”

fam. d. H.

Zeer betrokken

Zeer betrokken. Vakkundig.… Lees verder “Zeer betrokken”

R.A.

Uitmuntend begeleid

Hendrie Arnold heeft ons in alle opzichten uitmuntend begeleid in het hele proces rond ziekte en overlijden van onze vader. Hij heeft veel voor ons als nabestaanden kunnen betekenen. Daarom zullen wij hem volledig overtuigd bij anderen… Lees verder “Uitmuntend begeleid”

D.W.

Persoonlijke wijze

De heer Arnold heeft een zeer warme en persoonlijke wijze waarop hij met de nabestaanden contact heeft. In deze heftige periode neemt hij de tijd om met de familie de wensen en het verdriet te bespreken en neemt de zorg voor het regelen volledig over. Alles volgens de wensen van onze vader en ons. Ook… Lees verder “Persoonlijke wijze”

H.D.

Enorme steun

Geweldig, heel erg persoonlijk. Enorme steun geweest de hele… Lees verder “Enorme steun”

I.B.

Zeer professioneel

Waren zeer tevreden over het geheel, exact zoals wij wouden en zeer professioneel alles… Lees verder “Zeer professioneel”

M.S.

Geweldige uitvaartondernemer

Een geweldige uitvaartondernemer. Zo ‘echt’ en uitzonderlijk prettige man. Echt aan te… Lees verder “Geweldige uitvaartondernemer”

V.

We hebben een goed afscheid gehad

Hendrie Arnolds is een echte mensen mens. Hij Staat voor je klaar als het nodig is. Hij is heel rustig en heeft net als zijn collega’s Een luisterend oor. Hij regelt alles voor je, en hij denkt echt aan alles..en hij denkt met jouw mee.. Hij maakt supermooie foto herinner gen. En hij zorgt ervoor… Lees verder “We hebben een goed afscheid gehad”

G.Z.

Voelt situatie goed aan

Een warme, empatische man die de situatie goed aanvoelt en zorgt dat de nodige zaken, met een lach en een traan, tijdig geregeld… Lees verder “Voelt situatie goed aan”

H. t. B.

Fijne, persoonlijke begeleiding

Fijne, persoonlijke begeleiding met alle ruimte voor eigen ideeën en… Lees verder “Fijne, persoonlijke begeleiding”

v.d.B.

We kunnen er goed op terugkijken!

Hij past zich prima aan in de omgeving en de situatie waar hij mee te maken heeft. Het was voor ons een bijzonder afscheid op een manier die de overledene wenste, maar die niet onze eigen manier zou zijn. Samen met Hendrie hebben we hier prima invulling aan gegeven, door de wens van de overledene… Lees verder “We kunnen er goed op terugkijken!”

B.R.

Alles perfect geregeld

Zeer goed contact en persoonlijke begeleiding. Alles perfect… Lees verder “Alles perfect geregeld”

D.B.

Betrokken en zeer vriendelijk

Een betrokken en zeer vriendelijk persoonlijkheid! Zeker goed in het werk dat hij doet en zal hem aanbevelen bij… Lees verder “Betrokken en zeer vriendelijk”

S.K.

Zeer persoonlijk

Zeer goed geregeld allemaal en ook zeer persoonlijk. hartelijk dank voor de goede… Lees verder “Zeer persoonlijk”

fam. D.

Veel tijd voor nabestaanden

Ik kan niet anders zeggen als Dhr. Arnold zijn werk erg goed doet veel tijd besteed aan de… Lees verder “Veel tijd voor nabestaanden”

K.K.

Complimenten

Ondanks dat hij 6 begravenissen had die week dachten wij dat hij alleen met ons bezig was. Onze complimenten. Heel meelevend en… Lees verder “Complimenten”

v.E.

Professional

Warme, zorgzame en persoonlijke begeleiding. Een echte… Lees verder “Professional”

H.V.

Bijgestaan in een moeilijke periode

We willen je heel erg bedanken voor hoe je ons hebt geholpen, bijgestaan in deze moeilijke… Lees verder “Bijgestaan in een moeilijke periode”

E.R.

Respectvol

Respectvol en een luisterend… Lees verder “Respectvol”

H.W.

Zeer professionele begeleiding

Zeer professionele begeleiding en prettig contact. Nabestaanden zijn volledig ontzorgd.… Lees verder “Zeer professionele begeleiding”

J.B.

Persoonlijke begeleiding

D.M.

Top begeleid

We zijn top begeleid, Er zijn hele mooi ideeën met ons gedeeld zodat we het een hele mooie ervaring hebben kunnen… Lees verder “Top begeleid”

J.H.

Ontzorgt

Warm Zorgzaam Denkt goed mee Ontzorgt Voelt mensen goed… Lees verder “Ontzorgt”

G.

Zeer deskundig en professioneel betrokken

Dhr. Arnold is een zeer deskundig, professioneel betrokken en empathisch uitvaartbegeleider. Hij bezit een natuurlijk overwicht zonder dwingend karakter waarmee hij ruimte creëert voor een heel persoonlijk afscheid. Hij denkt mee, geeft advies en neemt alle ‘zakelijke’ bijkomstigheden uit handen. Hij heeft niet alleen oog voor de overledene maar ook oog voor de nabestaanden. Zowel… Lees verder “Zeer deskundig en professioneel betrokken”

A.H.

Zeer prettig contact

Zeer prettig contact. Dag en nacht bereikbaar. Hendrie blijft doorvragen zodat beslissingen/keuzes niet overhaast worden gemaakt met daarbij goede suggesties ook i.r.t. de kosten. Er is werkelijk niets dat over het hoofd is gezien en/of dat anders had gekund. Het was een waardig… Lees verder “Zeer prettig contact”

H.S.

Ervaringen zijn uitstekend

Ervaringen zijn uitstekend tijdens de uitvaart/crematieplechtigheid. Schenkt ook veel aandacht aan kleinkinderen in het omgaan met de dood. Veel respect. Met name ook in de nazorg. Doet eigenlijk meer dan alleen de uitvaart regelen. De graven die mijn moeder bijv. beheerde zijn al vrij oud en ik heb weinig kunnen vinden hierover in de papieren… Lees verder “Ervaringen zijn uitstekend”

A.S.

Menselijk

Betrokken, menselijk en met passie voor z’n vak. Ik zou Hendrie zeker… Lees verder “Menselijk”

R.W.

Op de juiste manier mensen aanspreken en betrekken

Heel waardige manier van begeleiden en leiden van de begrafenis. Heel betrokken en heel respectvol. Toont zich heel betrokken bij de nabestaanden. Zelfs naar de jonge achterkleinkinderen heel zorgvuldig in de manier van omgang en toch speels, waardoor het niet te zwaar werd. Hendrie is in staat om op de juiste manier de mensen aan… Lees verder “Op de juiste manier mensen aanspreken en betrekken”

G.R.

Heel betrouwbaar

Heel betrouwbaar, met een ontspannen en direct contact. De afspraken werden heel goed nagekomen en de communicatie was geweldig. Al met al een heel fijne en plezierige… Lees verder “Heel betrouwbaar”

M.B.

Hoge cijfers

Op de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart kunnen nabestaanden een reactie achterlaten. Reacties waar een tekst bij zit, vermelden we ook op deze pagina. Soms zit er geen toelichting bij, maar zijn wel hoge cijfers toegekend. Inmiddels heeft Uitvaartverzorging Hendrie Arnold over 110 reacties een gemiddelde van 9,6 gescoord! Allen die reageerden,… Lees verder “Hoge cijfers”

Top!

Hij snapte precies wat wij dachten en wilden, dat hebben wij ook zo kunnen uitvoeren, een top… Lees verder “Top!”

H.t.B.

Hendrie heeft ons goed geholpen

De begrafenisondernemer begreep meteen onze wensen. Hij voelde dat goed aan en heeft ons daarmee heel goed… Lees verder “Hendrie heeft ons goed geholpen”

Anoniem

Fijn zoals achterkleinkinderen betrokken werden

De factuur was lager dan de begroting. Fijn zoals de achterkleinkinderen erbij betrokken werden. (d.m.v. een pakket met een verwerkingsboekje, een knuffel en belleblazer). We hebben het praatje na afloop bij het laatste afscheid en overhandiging van de sieraden als heel bijzondere… Lees verder “Fijn zoals achterkleinkinderen betrokken werden”

J.V.

Chapeau

Wij hebben na het overlijden van onze vader en schoonvader, de uitvaart en de uitvaartverzorging, laten verzorgen door Hendrie Arnold, wij hebben dit ervaren als zeer betrokken en grote deskundigheid. De nazorg en evaluatie getuigde van betrokkenheid en gevoel, en wij willen Dhr Hendrie Arnold hiervoor dan ook hartelijk… Lees verder “Chapeau”

J.V.

Meer dan prima geregeld

Het was gewoon helemaal af, alles was meer dan prima geregeld. Wij kijken er met zeer goed gevoel op… Lees verder “Meer dan prima geregeld”

B.E.

Aan te bevelen!

Ik ben zeer tevreden over de mate van betrokkenheid en de werkwijze van Hendrie. Ik zou hem bij iedereen aan willen bevelen, mocht je in zo’n situatie terecht komen. Hij regelt alles stap voor stap met je, dat is erg prettig. Hendrie denkt goed mee, neemt dingen uit handen en helpt je door de moeilijke… Lees verder “Aan te bevelen!”

D.K.

Aanbevolen!!

We hebben Hendrie Arnold als uitvaartverzorger ervaren als een zeer bekwaam, betrokken en persoonlijk. Met Zorg heel hoog in het vaandel! Wij bevelen hem dan ook ten zeerste… Lees verder “Aanbevolen!!”

E.S.

Prima meegedacht

Hendrie dacht prima met ons… Lees verder “Prima meegedacht”

H.t.B.

Zeer betrokken

Zeer betrokken, deskundig, behulpzaam en meelevend, de nabestaanden hebben de inzet van Hendrie Arnold als zeer waardevol… Lees verder “Zeer betrokken”

H.D.

Goed werk

Doet zijn werk naar… Lees verder “Goed werk”

L.G.

Met een goed gevoel terugkijken

De begeleiding van de heer H. Arnold tijdens de periode van het overlijden tot de begrafenis en daarna hebben wij zeer gewaardeerd. Hij heeft er voor gezorgd dat we met een goed gevoel kunnen terugkijken op deze periode. Het was een sfeervol afscheid, waarbij tot in detail aan alles is gedacht. De heer Arnold is… Lees verder “Met een goed gevoel terugkijken”

K.H.

Buitengewoon aardig en attent

Hendrie Arnold is een buitengewoon aardige, attente en professionele uitvaartbegeleider, die goed luisterde naar wat wij als familie te vragen en te wensen hadden. Hij zorgde ervoor dat het een voor ons zeer persoonlijke en passende uitvaart is geworden, waarbij alle zorgen en keuzes in de te nemen stappen van het afscheid nemen voor ons… Lees verder “Buitengewoon aardig en attent”

H.B

Dankbare herinneringen

De uitvaartdienst van mw. van Wijk-Wessels, de foto’s welke zijn vertoond tijdens de uitvaartdienst, hebben me bijzonder getroffen, in gedachten ook aan mijn overleden broer Jaap in 2010. Verder bedank ik U hartelijk voor de wijze, waarop de uitvaartdienst door U werd gehouden. Daar hou ik dan ook heel goede en dankbare herinneringen aan… Lees verder “Dankbare herinneringen”

T. van Wijk

Alles correct

Zeer geschikte mensen op de juiste plaats. Van de verzorgenden tot de chauffeur, alles… Lees verder “Alles correct”

AvD

Op een ontspannen manier met oog voor detail

De uitvaart van Pa is door Hendrie prima geregeld. Op een ontspannen manier, betrokken en meelevend. Hij komt met voorstellen waar we zelf niet aan denken en heeft oog voor detail. We hebben alleen maar positieve reacties gehad en kijken er met een goed gevoel op… Lees verder “Op een ontspannen manier met oog voor detail”

J. B.

Liefde voor het vak

Zeer fijne en persoonlijke aandacht van dhr. Arnold naar de nabestaanden toe. Zowel voor, tijdens en na het overlijden van mijn vader. Liefde voor zijn… Lees verder “Liefde voor het vak”

R. v.d. V.

Ruim de tijd en goede uitleg

Wij hadden geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen. Hendrie Arnold nam ruim de tijd voor ons. Was erg geïnteresseerd en behulpzaam. Voor onze kleinkinderen nam hij ruim de tijd en heeft veel aan onze zoon (negen jaar) uitgelegd. Ik heb een erg warm gevoel over alles om de uitvaart van mijn… Lees verder “Ruim de tijd en goede uitleg”

J.L.B.

Voelt stemming heel goed aan

Zeer persoonlijk contact. Uitvaartondernemer voelt de stemming heel goed aan en is heel alert en… Lees verder “Voelt stemming heel goed aan”

F.J.B.

Open en ontspannen

Het contact was open en ontspannen, waardoor alle wensen konden worden doorgesproken. Hendrie informeerde ook regelmatig of alles nog naar verwachting verliep, zodat je alle kans had je hart te… Lees verder “Open en ontspannen”

J.S.

Oog voor de kleine dingen

Als familie hebben wij de begeleiding en zorg als zeer fijn ervaren. Persoonlijk, en oog voor de kleine dingen. Aanwezig waar nodig, maar nooit op de voorgrond. We kijken met een goed gevoel terug op de periode na overlijden en daarna de… Lees verder “Oog voor de kleine dingen”

A.W.

Zeer persoonlijk

Wij hebben als fam heel veel eigen wensen erin kunnen doen. ik zit in de uitvaartzorg en mocht zelfs met hun auto moeder ophalen en overbrengen naar huis. op de begraafplaats begonnen alle mensen te klappen voor zon mooie uitvaart. zeer persoonlijk. keurmerk wordt zeer goed naar gebruikt. dikke knuffel voor al deze mensen die… Lees verder “Zeer persoonlijk”

R.H.

Super goed en respectvol

De begeleiding van de dhr Arnold was super goed en respectvol. Ook kwam de dhr Arnold na de afscheid paar keer bij ons langs. Dat was heel… Lees verder “Super goed en respectvol”

G.B.

Aan iedere wens, hoe klein ook, werd voldaan

Wij hebben de hele begeleiding door de heer Arnold als warm en liefdevol ervaren. Aan iedere wens, hoe klein ook, werd voldaan. Ondanks het feit dat we heel verdrietig zijn, denken we met een goed gevoel terug aan de… Lees verder “Aan iedere wens, hoe klein ook, werd voldaan”

J.R.

Warm en meelevend

Hendrie is warm en meelevend. Hij voelt alles goed aan en weet goed wat er allemaal mogelijk is en komt met goede ideeen. Wij zijn zeer tevreden over hoe hendrie alles heeft… Lees verder “Warm en meelevend”

B. en W. E.

Altijd bereikbaar

Hij was altijd bereikbaar en wij zijn dik… Lees verder “Altijd bereikbaar”

L.H.

Hij hielp waar nodig

Hendrie heeft ons op een prettige, informele manier geholpen met het afscheid nemen van onze zoon L. Ondanks dat de situatie heel verdrietig was (en is) kwam hij opgeruimd en met een glimlach binnen. Dat was voor ons juist fijn. Hij hielp ons waar nodig en met name liet hij ons zelf veel doen en… Lees verder “Hij hielp waar nodig”

J.t.B.

Onvergetelijk afscheid

We zijn Hendrie Arnold zeer dankbaar voor alle steun, begeleiding en goede zorgen rondom het afscheid nemen en de crematie van mijn man, onze pa en (overgroot)opa. Mede door zijn hulp en aandacht voor detail, is het een mooi, indrukwekkend en een onvergetelijk afscheid… Lees verder “Onvergetelijk afscheid”

Fam. K.

Het contact als zeer goed ervaren

Hendrie en Hendrika letten op de kleinste details. De kleur van de letters op de rouwkaart, een standaard van plexi glas zodat de rieten mand nog mooier uitkwam tijdens de condoleance en de uitvaart. Wij hebben het contact als zeer goed ervaren. Serieus op de momenten dat dit nodig was maar ook tijd voor een… Lees verder “Het contact als zeer goed ervaren”

M.

Warm en hartelijk

Zeer persoonlijke begeleiding, warm en hartelijk. Hendrie heeft geduld en gaf ons vertrouwen in het aankleden van moeder en zorgde ervoor dat de dood ook voor de kleinkinderen niet eng hoeft te zijn. Dankzij Hendrie kunnen we terugkijken op een heel mooi en warm… Lees verder “Warm en hartelijk”

J.M.

Bedankt voor wat je hebt gedaan

Toen onze moeder 5 september s”nachts overleed hebben wij Hendrie gebeld, ik kom er aan en binnen afzienbare tijd was hij er. Een poosje bij ons gezeten en de klik was er. Hij is een lieve begripvolle man waar je alles bij kwijt kunt, en behandelt alles met veel respect. Niets is hem teveel, alles… Lees verder “Bedankt voor wat je hebt gedaan”

H. en J. L.

Erg blij met de begeleiding

In 2014 tijdens het overlijden van onze vader/ schoonvader hebben we ook de hulp van Hendrie mogen krijgen en nu met het overlijden van onze moeder/ schoonmoeder nogmaals. We zijn erg blij met de begeleiding van Hendrie en de manier waarop hij met dingen omgaat. Het is prettig te merken dat iemand aanvoelt hoe je… Lees verder “Erg blij met de begeleiding”

L..K

Heel toegankelijk

Heel toegankelijk, niet overheersend maar heel prettig ondersteunend aanwezig. Helemaal… Lees verder “Heel toegankelijk”

W.

Relaxte sfeer erg fijn

Alles ging als afgesproken, vooral de relaxte sfeer was erg fijn. Het was een mooie dag waarbij de wensen van de nabestaanden werden uitgevoerd en de uitvaartbegeleiding veel aandacht had voor de… Lees verder “Relaxte sfeer erg fijn”

R.G.

Voortreffelijk

Het was echt voortreffelijk zoals Hendrie alles tot in perfectie heeft verzorgd. Werkelijk niets was teveel en hij heeft echt oog voor detail. Wat een betrokken… Lees verder “Voortreffelijk”

J.V.

Respectvol

Uitstekend, respectvol en zeer persoonlijke… Lees verder “Respectvol”

A.B.

Goed afscheid kunnen nemen

Mede dankzij Hendrie hebben we op een goede manier afscheid genomen van mijn vader. De manier waarop hij ons heeft begeleid was erg prettig en waardevol. Hij voelt feilloos aan wat er op welk moment nodig is. We zijn hem dan ook erg dankbaar voor zijn rol voor, tijdens en na het… Lees verder “Goed afscheid kunnen nemen”

N.R.

Prima bereikbaar

Goed contact, betrokken. Prima bereikbaar per telefoon/mail of ap, snelle reactie terug! Goed aangesloten bij onze wensen! Ook na de uitvaart nog persoonlijk contact.… Lees verder “Prima bereikbaar”

H.M.

Goede nazorg

Aardig en persoonlijk contact, en goede… Lees verder “Goede nazorg”

M.H.

Alle ruimte voor eigen wensen

endrie Arnold geeft de familie alle ruimte om hun eigen wensen kenbaar te maken en uit te voeren. Aanvullend had hij waardevolle tips om zaken nóg persoonlijker te maken. Hendrie is een rustige man en is niet opdringerig in zijn aanbevelingen. Zeker aan te bevelen wanneer u een uitvaart wenst met (veel) eigen… Lees verder “Alle ruimte voor eigen wensen”

H.K.

Meelevend

Meelevend, juiste adviezen,… Lees verder “Meelevend”

A.K.

Zorg voor de nabestaanden

De uitvaart van mijn broertje was gewoon perfect. De verzorging van mijn broertje had niemand beter kunnen doen dan deze uitvaartverzorger en zijn vrouw en tevens de zorg voor de nabestaanden en nóg! Het omgaan met het plotselinge overlijden en het geven van ideeën en alle wensen voor een perfecte uitvaart waren mogelijk. Ik weet… Lees verder “Zorg voor de nabestaanden”

N.H.

Inlevingsvermogen

Het persoonlijke karakter en het inlevingsvermogen in ons als gezin waren uitmuntend… Lees verder “Inlevingsvermogen”

Iemand

Onvergetelijk afscheid

 Hendrie heeft mij en mijn familieleden zeer goed begeleid en mede gezorgd dat het een onvergetelijk afscheid is… Lees verder “Onvergetelijk afscheid”

R.K.

Prettig in de omgang

De heer Arnold is professioneel, betrokken en is prettig in de omgang. We kijken als familie terug op een waardig en respectvol afscheid, begeleid door Hendrie Arnold. Hiervoor onze hartelijke… Lees verder “Prettig in de omgang”

J.V.

Liefde

‘Ik kan Hendrie Arnold van harte aanbevelen. Hij was in het afgelopen jaar voor ons 2 keer de uitvaartbegeleider. Hendrie doet dat met veel zorg, maar soms ook met een vleugje humor. Dat kun je in die omstandigheden ook soms goed… Lees verder “Liefde”

T. en P. E

Mensenmens

Hendrie Arnold is een mensenmens. Hij weet in iedere situatie een juiste woord te vinden.Hij kan goed omgaan met verschillende mensen en de verschillende wijze waarop hij met het verlies van een dierbare om… Lees verder “Mensenmens”

G.K.

Liefdevol en warm

Hendrie Arnold heeft ons met respect, zorgzaam en warm begeleid na het overlijden van onze vader. Wij zijn ontzettend dankbaar voor zijn voortreffelijke behulpzaamheid en inbreng bij de voorbereiding van de uitvaart zelf. ook de Nazorg hebben wij als erg fijn ervaren. Deze baan als uitvaartbegeleider is echt zijn roeping. ’n geweldige man met hart… Lees verder “Liefdevol en warm”

P.H.

MET RESPECT

Als familie is de uitvaart van mijn man en onze vader en opa netjes en correct verlopen en zoals wij het wilden, gewoon en goed. Met elkaar goede afspraken gemaakt en voldoende van informatie verzien door Hendrie… Lees verder “MET RESPECT”

H.S.

Waardig afscheid

Vertrouwd respectvol en ieder in zijn eigen waarde laten. Na het overlijden van mijn moeder wist ik een ding zeker, dat Hendrie Arnold gebeld moest worden. Ik wilde niemand anders. Wij zijn blij dat hij gekomen is want we hebben mijn moeder een waardig afscheid kunnen geven die ze verdiende. En bovendien was het helemaal… Lees verder “Waardig afscheid”

SvdB

Mooi met panfluit

De begeleiding was goed en de dienst was ook goed verlopen. Iedereen vond het een mooie dienst. Met de panfluit was ook heel… Lees verder “Mooi met panfluit”

V.W.

Persoonlijk en betrokken

Een zeer persoonlijke, betrokken en toch professionele… Lees verder “Persoonlijk en betrokken”

J.M.

Goed gevoel

We hebben het Hendrie zelf ook al verteld, maar het was allemaal geweldig geregeld. We kijken er met een goed gevoel op… Lees verder “Goed gevoel”

G.S.

Uitermate bijzonder

De overledene, een broer van ons is door Hendrie op uitermate bijzondere manier verzorgd. Contact was uitermate prettig. Dag van uitvaart was bijzonder onder zijn leiding. Broer was gehandicapt en woonde in een woonvorm. Verzorgende en andere bewoners waren onder de indruk zoals Hendrie bij het afscheid uit de woonvorm alles geregeld had, kortom Hendrie… Lees verder “Uitermate bijzonder”

B.D.

Prettig om mee samen te werken

Hendrie is serieus en betrokken. Laat je nadenken over een voorgenomen beslissing. Waar mogelijk is er ruimte voor een vrolijke noot. Heel prettig om mee samen te… Lees verder “Prettig om mee samen te werken”

PT

Niet merkbaar aanwezig

Alles keurig geregeld, dhr. Arnold is niet merkbaar aanwezig.Wij zijn zeer tevreden over het verloop van… Lees verder “Niet merkbaar aanwezig”

T.K.

Bijzonder tevreden

Bijzonder tevreden over de hele uitvaart en nazorg van alles. Echt een aanrader, en compliment voor persoon zelf. Hendrie Arnold nogmaals… Lees verder “Bijzonder tevreden”

N.S.

Geweldig

wij als familie vonden het geweldig… Lees verder “Geweldig”

J.v.D.

Betrokken

We hebben de uitvaartondernemer ervaren als een betrokken persoon.Ook vonden we het heel prettig dat hij zich zo snel en moeiteloos mengde tussen onze familie. Het is heel fijn om met hem samen te overleggen.We vinden ook dat hij oog heeft voor detail, ‘het zijn soms de kleine dingen diehet doen’: De ringen voor het… Lees verder “Betrokken”

A.B.

Alles is te overleggen

Heel fijne man, luistert goed naar je eigen wensen en komt met goede ideeën. Alles is te overleggen. Treedt zelf niet op de voorgrond.Alles op een nette en goede manier… Lees verder “Alles is te overleggen”

M.W.

Liefde en passie voor zijn werk

Persoonlijke aandacht, respect voor de overledene en nabestaanden.Alles is mogelijk of het wordt mogelijk gemaakt. Kortom iemand die met veel liefde en passie zijn werk… Lees verder “Liefde en passie voor zijn werk”

J.K.

Rust

iemand die je alle aandacht geeft en rust geeft m.a.w.… Lees verder “Rust”

T.B.

Perfect geregeld

Alles perfect geregeld. Wij waren zeer… Lees verder “Perfect geregeld”

D.J.

Gepast en correct

De dagen voor en tijdens de uitvaart was zeer goed, persoonlijk, gepast en… Lees verder “Gepast en correct”

R.D.

Professionele begeleiding

Hendrie ,heel erg bedankt voor je goede en professionele begeleiding!Je was een fijne steun in de toch wel aparte situatie.Ga vooral zo door met je persoonlijke tint van… Lees verder “Professionele begeleiding”

M.V.

Goede keuze gemaakt

Wat hebben wij een goede keuze gemaakt door de uitvaart van onze moeder door Hendrie Arnold te laten verzorgen. We zijn zeer goed begeleid, geholpen in het maken van keuzes, voorbereid op de dingen die gingen komen waarbij letterlijk op punten en komma’s gelet is.Suggesties voor belangrijke onderdelen van de uitvaart werden door Hendrie gedaan… Lees verder “Goede keuze gemaakt”

J. M.

Geweldige steun

Hendrie Arnold is en is nog steeds een geweldige steun voor ons. We zijn hem… Lees verder “Geweldige steun”

P.S.

Bij uitstek de beste

Hendrie Arnold is bij uitstek de beste uitvaartverzorging die men zich maar kan wensen. Hij staat dag en nacht klaar, doet er alles aan om persoonlijke wensen te realiseren, is er ook na de uitvaart voor je. Hendrie Arnold doet net dat stukje meer. Hij voelt feilloos aan hoe de verhoudingen zijn en anticipeert daarop.… Lees verder “Bij uitstek de beste”

I.H.

Alles zeer goed geregeld

Onze moeder had niet lang meer te leven. In haar laatste dagen, afwisselende momenten van liefdevol terugkijken en verdriet van het afscheid nemen van je eigen moeder. Maar ook, wie moeten we bellen voor de uitvaart als ma overlijd. Je vraagt verschillende mensen om je heen. Van een medewerkster van het verzorgingshuis kregen we naam… Lees verder “Alles zeer goed geregeld”

HdG

Alle tijd

Een fijn, prettige betrokken uitvaartbegeleider, die ons enorm goed heeft begeleid. Alle tijd voor ons nam en goed mee dacht. Respecteerde onze wensen en gaf ook adviezen hoe het kan, waardoor wij een enorm prettige uitvaart van onze moeder hebben gehad. Alleen maar… Lees verder “Alle tijd”

H.W.

Vertrouwd gevoel

Een heel fijn gevoel gehad dat Hendrie mee dacht over alle zaken rond de uitvaart.Het voelde heel… Lees verder “Vertrouwd gevoel”

E.K.

Prima geregeld

De uitvaart is prima geregeld volgens alle… Lees verder “Prima geregeld”

H.T.

Alles wordt aangereikt

Wat ontzettend prettig dat je in verdrietige omstandigheden alles aangereikt krijgt wat je nodig bent om in liefde afscheid te kunnen nemen. Het heeft het afscheid nemen een mooi randje… Lees verder “Alles wordt aangereikt”

A.N.

Betrokken

Hendrie Arnold begeleidt op een natuurlijke en betrokken wijze. Een vleugje humor ontbreekt niet. Dat haalt ‘de zwaarte’ er een beetje… Lees verder “Betrokken”

P.

Prettig en professioneel

Wij hebben het contact met de uitvaartondernemer als zeer prettig en professioneel ervaren. Hij was ten alle tijden bereikbaar. Zelfs na de uitvaart kwam hij nog een paar keer langs. Onze… Lees verder “Prettig en professioneel”

Correct en betrouwbaar

Correct en betrouwbaar, zo hebben we de uitvaartverzorging van Hendrie Arnold… Lees verder “Correct en betrouwbaar”

O.

Betrokken

Nog nooit een begrafenisondernemer meegemaakt die zo betrokken is. Hendrie Arnold heeft ervoor gezorgd dat het een ècht persoonlijke uitvaart is geworden. Wij, als nabestaanden, kregen van alle kanten complimenten hoe goed en mooi alles geregeld was. Hulde aan… Lees verder “Betrokken”

P. de G.

Bijzonder gedaan

Voor mijn vaders overlijden heeft Hendrie alles al met hem door gesproken. Wij als kinderen waren er nauw bij betrokken. Mijn vader een verwoed verzamelaar van oorlogsvoertuigen en militairia uit de Tweede Wereldoorlog had de wens om in zijn eigen voertuig naar de begraafplaats gebracht te worden. Hendrie vond dat hij er dan ook gepast… Lees verder “Bijzonder gedaan”

R. en D.

Vertrouwd gevoel

Al vanaf het eerste moment dat Hendrie binnenkomt en de leiding neemt hebben we een vertrouwd gevoel. Geen haast of drukte, maar we kunnen mijn vrouw in alle rust verzorgen. Onze kinderen mogen erbij zijn en waar ze dat willen, mogen ze helpen. Ondanks het verdriet, voelt dat goed om ze zo met hun moeder… Lees verder “Vertrouwd gevoel”

Fred