Reacties

Geef uw eigen reactie door per mail. De reacties staan ook vermeld bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

 

 

Betrokken

Hendrie is een hele betrokken man die zelfs terug gekomen is van vakantie om de uitvaart van onze vader geheel zelf te doen en zo af te ronden. Dit mede door de ervaring van de uitvaart van ons moeder (een jaar ervoor) is dit bij ons heel erg gewaardeerd. We hebben beide ouders in iets… Lees verder “Betrokken”

HK

Warm hart

Ik vond het heel prettig, persoonlijk en professioneel. Hendrie heeft echt een warm hart voor het… Lees verder “Warm hart”

AT

Compleet

Hendrie en zijn medewerkers waren zeer betrokken. Er was veelvuldig persoonlijk contact. Hendrie voelde goed aan wat onze wensen en behoeften waren. Droeg goede ideeën aan voor de opbaring, condoleance en dankdienst. Ondernam snel actie als dat nodig was. Toonde ook na de begrafenis interesse hoe het met ons ging. Goed gespecificeerde factuur. We zijn… Lees verder “Compleet”

LB

Altijd bereikbaar

Dhr. Arnold was zeer betrokken, altijd bereikbaar voor vragen. En hij heeft tijdens de uitvaart alle ruimte en tijd gegeven voor een goed en waardig afscheid. Ook de nazorg hebben wij prettig… Lees verder “Altijd bereikbaar”

BV

Tot in de puntjes geregeld

Een zeer betrokken uitvaartondernemer. Oog voor kleine, maar zeer belangrijke dingen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld.je bent direct ontspannen zodra hij binnen is. Liefdevol,betrokken en betrouwbaar Ook voor al zijn medewerkers, petje… Lees verder “Tot in de puntjes geregeld”

SD

Regelmatig contact

Prettig, rustig en ervaren, gaf vertrouwen en advies regelmatig contact om alles door te… Lees verder “Regelmatig contact”

LE

Mooi afscheid

Hendrie is een heel meelevend, betrokken en doortastend persoon. We hebben een bijzonder mooi afscheid… Lees verder “Mooi afscheid”

JM

Verzorgd

Prima verzorgd en de nodige aandacht… Lees verder “Verzorgd”

HS

Goed overleg

Alles is in goed overleg gegaan. De betrokkenheid was zeer goed. We hebben de uitvaart als zeer persoonlijk… Lees verder “Goed overleg”

JN

Professioneel

De begeleiding van dhr. Arnold was erg professioneel, zonder onpersoonlijk te worden. Hij heeft er alles aan gedaan om ons op de hoogte te stellen van de mogelijkheden, maar daarbij onze wensen niet uit het oog te verliezen. Wij kijken terug op een goed georganiseerde uitvaart, die paste bij onze… Lees verder “Professioneel”

AB

Waardevol

Heel prettig contact gehad. Bijzonder fijn was het dat we meteen na het overlijden, ook al was het in de nacht, al veel konden overleggen en dat de verzorging al plaatsvond. Alles in goed en prettig overleg. Er werd goed met ons meegedacht en we kregen waardevolle… Lees verder “Waardevol”

Familie W

Plezierig

De heer Arnold heeft ons bijzonder (goed) bijgestaan en geadviseerd in deze emotionele periode. Vanaf het eerste huisbezoek tot en met de evaluatie is het proces van definitieve afscheid plezierig verlopen, voor zover dat onder de omstandigheden mogelijk… Lees verder “Plezierig”

ED

Persoonlijk

Erg persoonlijk meedenkend gewoon… Lees verder “Persoonlijk”

MK

Betrokken en bevlogen

Wij hebben Hendrie als een zeer betrokken en bevlogen persoon ervaren. Altijd bereikbaar en beschikbaar, aanwezig maar nooit op de voorgrond. Wij kijken terug op een hele fijne tijd van afscheid onder zijn… Lees verder “Betrokken en bevlogen”

ES

Betrokken

Heel erg betrokken en denkt goed mee. Hele bijzondere fijne… Lees verder “Betrokken”

SW

Waardig afscheid

We hebben samen met ons gezin en Hendrie onze vader een mooi en waardig afscheid… Lees verder “Waardig afscheid”

BK

Ruimte voor eigen inbreng

Het was een mooie persoonlijke uitvaart.Hendrie denkt met je mee. We kregen alle ruimte voor eigen… Lees verder “Ruimte voor eigen inbreng”

RL

Meedenken

Hendrie heeft het zo goed gedaan,we konden alles aangeven. Hendrie dacht goed mee denkt overal aan. We konden onzelf zijn bij hem. Alles rondom het afscheid was mede dankzij Hendrie een bijzondere tijd. Onze dank is… Lees verder “Meedenken”

Familie H

Tijd en ruimte

De heer Arnold biedt alle familieleden de tijd en de ruimte om zijn/haar afscheid vorm te geven. Hij registreert de hele rouwperiode zonder zich op te dringen. Alle lof voor hem en de door hem ingeschakelde… Lees verder “Tijd en ruimte”

Familie N

Prettig en betrokken

Hendrie is een prettig en zeer betrokken… Lees verder “Prettig en betrokken”

J.V.