Reacties volledig

Persoonlijk

Erg persoonlijk meedenkend gewoon fantastisch!

MK

Tot in de puntjes geregeld

Een zeer betrokken uitvaartondernemer. Oog voor kleine, maar zeer belangrijke dingen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld.je bent direct ontspannen zodra hij binnen is. Liefdevol,betrokken en betrouwbaar Ook voor al zijn medewerkers, petje af.

SD

Verzorgd

Prima verzorgd en de nodige aandacht ervaren.

HS

Compleet

Hendrie en zijn medewerkers waren zeer betrokken. Er was veelvuldig persoonlijk contact. Hendrie voelde goed aan wat onze wensen en behoeften waren. Droeg goede ideeën aan voor de opbaring, condoleance en dankdienst. Ondernam snel actie als dat nodig was. Toonde ook na de begrafenis interesse hoe het met ons ging. Goed gespecificeerde factuur. We zijn dus zeer tevreden en kijken met een goed gevoel terug op de periode vanaf het overlijden tot en met de begrafenis van onze moeder.

LB

Tijd en ruimte

De heer Arnold biedt alle familieleden de tijd en de ruimte om zijn/haar afscheid vorm te geven. Hij registreert de hele rouwperiode zonder zich op te dringen. Alle lof voor hem en de door hem ingeschakelde partijen.

Familie N

Meedenken

Hendrie heeft het zo goed gedaan,we konden alles aangeven. Hendrie dacht goed mee denkt overal aan. We konden onzelf zijn bij hem. Alles rondom het afscheid was mede dankzij Hendrie een bijzondere tijd. Onze dank is groot!

Familie H

Warm hart

Ik vond het heel prettig, persoonlijk en professioneel. Hendrie heeft echt een warm hart voor het vak.

AT

Betrokken en bevlogen

Wij hebben Hendrie als een zeer betrokken en bevlogen persoon ervaren. Altijd bereikbaar en beschikbaar, aanwezig maar nooit op de voorgrond. Wij kijken terug op een hele fijne tijd van afscheid onder zijn begeleiding.

ES

Waardig afscheid

We hebben samen met ons gezin en Hendrie onze vader een mooi en waardig afscheid gegeven.

BK

Betrokken

Hendrie is een hele betrokken man die zelfs terug gekomen is van vakantie om de uitvaart van onze vader geheel zelf te doen en zo af te ronden. Dit mede door de ervaring van de uitvaart van ons moeder (een jaar ervoor) is dit bij ons heel erg gewaardeerd. We hebben beide ouders in iets meer dan een jaar verloren. De uitvaart was toen ook mooi maar werd heel anders benaderd.(was een andere begrafenisondernemer ) De persoonlijke benadering en het samen doen. Hij kan heel goed inleven in de overledene ( hij heeft voordien nog met mijn vader gesproken) en de familie. Geeft je ondanks je verdriet er te zijn voor je.🙏 Ook bij de bijzetting in de urnenmuur een paar maand later van beide ouders heeft hij dit zelf begeleid. Hierdoor is het verlies er niet minder om maar de verwerking des te beter.♥️

HK

Regelmatig contact

Prettig, rustig en ervaren, gaf vertrouwen en advies regelmatig contact om alles door te nemen.

LE

Waardevol

Heel prettig contact gehad. Bijzonder fijn was het dat we meteen na het overlijden, ook al was het in de nacht, al veel konden overleggen en dat de verzorging al plaatsvond. Alles in goed en prettig overleg. Er werd goed met ons meegedacht en we kregen waardevolle tips.

Familie W

Professioneel

De begeleiding van dhr. Arnold was erg professioneel, zonder onpersoonlijk te worden. Hij heeft er alles aan gedaan om ons op de hoogte te stellen van de mogelijkheden, maar daarbij onze wensen niet uit het oog te verliezen. Wij kijken terug op een goed georganiseerde uitvaart, die paste bij onze vader.

AB

Altijd bereikbaar

Dhr. Arnold was zeer betrokken, altijd bereikbaar voor vragen. En hij heeft tijdens de uitvaart alle ruimte en tijd gegeven voor een goed en waardig afscheid. Ook de nazorg hebben wij prettig ervaren.

BV

Ruimte voor eigen inbreng

Het was een mooie persoonlijke uitvaart.Hendrie denkt met je mee. We kregen alle ruimte voor eigen inbreng!!

RL

Mooi afscheid

Hendrie is een heel meelevend, betrokken en doortastend persoon. We hebben een bijzonder mooi afscheid gehad.

JM

Goed overleg

Alles is in goed overleg gegaan. De betrokkenheid was zeer goed. We hebben de uitvaart als zeer persoonlijk ervaren.

JN

Plezierig

De heer Arnold heeft ons bijzonder (goed) bijgestaan en geadviseerd in deze emotionele periode. Vanaf het eerste huisbezoek tot en met de evaluatie is het proces van definitieve afscheid plezierig verlopen, voor zover dat onder de omstandigheden mogelijk was.

ED

Betrokken

Heel erg betrokken en denkt goed mee. Hele bijzondere fijne man.

SW

Prettig en betrokken

Hendrie is een prettig en zeer betrokken persoon!

J.V.