Reacties volledig

Hoge cijfers

Op de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart kunnen nabestaanden een reactie achterlaten. Reacties waar een tekst bij zit, vermelden we ook op deze pagina. Soms zit er geen toelichting bij, maar zijn wel hoge cijfers toegekend. Inmiddels heeft Uitvaartverzorging Hendrie Arnold over 110 reacties een gemiddelde van 9,6 gescoord! Allen die reageerden, bedankt!!

Alles correct

Zeer geschikte mensen op de juiste plaats. Van de verzorgenden tot de chauffeur, alles correct.

AvD

Geweldige steun

Hendrie Arnold is en is nog steeds een geweldige steun voor ons. We zijn hem dankbaar.

P.S.

Baken van rust

Wij hebben Hendrie wederom ervaren als een zeer betrokken uitvaartleider. Niets is te gek, alles is mogelijk maar het meest belangrijk, je hebt nooit een onzeker gevoel over de vraag: ‘is dit of dat wel geregeld’. Oftewel, wij hebben het weer ervaren als een baken van rust in een tijd waarin in een relatief korte tijd veel geregeld moet worden.

fam. M.

Oog voor de kleine dingen

Als familie hebben wij de begeleiding en zorg als zeer fijn ervaren. Persoonlijk, en oog voor de kleine dingen. Aanwezig waar nodig, maar nooit op de voorgrond. We kijken met een goed gevoel terug op de periode na overlijden en daarna de begrafenis.

A.W.

Open en ontspannen

Het contact was open en ontspannen, waardoor alle wensen konden worden doorgesproken. Hendrie informeerde ook regelmatig of alles nog naar verwachting verliep, zodat je alle kans had je hart te luchten.

J.S.

Zeer deskundig en professioneel betrokken

Dhr. Arnold is een zeer deskundig, professioneel betrokken en empathisch uitvaartbegeleider. Hij bezit een natuurlijk overwicht zonder dwingend karakter waarmee hij ruimte creëert voor een heel persoonlijk afscheid. Hij denkt mee, geeft advies en neemt alle ‘zakelijke’ bijkomstigheden uit handen. Hij heeft niet alleen oog voor de overledene maar ook oog voor de nabestaanden. Zowel in de aanloop naar de begrafenis als ook in de tijd daarna. Als familie kijken wij hier met veel dankbaarheid op terug!

A.H.

Heel betrouwbaar

Heel betrouwbaar, met een ontspannen en direct contact. De afspraken werden heel goed nagekomen en de communicatie was geweldig. Al met al een heel fijne en plezierige ervaring.

M.B.

Op de juiste manier mensen aanspreken en betrekken

Heel waardige manier van begeleiden en leiden van de begrafenis. Heel betrokken en heel respectvol. Toont zich heel betrokken bij de nabestaanden. Zelfs naar de jonge achterkleinkinderen heel zorgvuldig in de manier van omgang en toch speels, waardoor het niet te zwaar werd. Hendrie is in staat om op de juiste manier de mensen aan te spreken en te betrekken, met op de juiste momenten net weer dat stapje terug te doen. Waardevol hoe hij het proces begeleid. Dat is een gave op zich. 

G.R.

Zeer betrokken

Zeer betrokken, deskundig, behulpzaam en meelevend, de nabestaanden hebben de inzet van Hendrie Arnold als zeer waardevol ervaren. 

H.D.

Mooi met panfluit

De begeleiding was goed en de dienst was ook goed verlopen. Iedereen vond het een mooie dienst. Met de panfluit was ook heel mooi.

V.W.

Meelevend

Meelevend, juiste adviezen, correct.

A.K.

Chapeau

Wij hebben na het overlijden van onze vader en schoonvader, de uitvaart en de uitvaartverzorging, laten verzorgen door Hendrie Arnold, wij hebben dit ervaren als zeer betrokken en grote deskundigheid. De nazorg en evaluatie getuigde van betrokkenheid en gevoel, en wij willen Dhr Hendrie Arnold hiervoor dan ook hartelijk bedanken.(Chapeau) 

J.V.

Goed gevoel

We hebben het Hendrie zelf ook al verteld, maar het was allemaal geweldig geregeld. We kijken er met een goed gevoel op terug.

G.S.

Super goed en respectvol

De begeleiding van de dhr Arnold was super goed en respectvol. Ook kwam de dhr Arnold na de afscheid paar keer bij ons langs. Dat was heel fijn.

G.B.

We hebben een goed afscheid gehad

Hendrie Arnolds is een echte mensen mens. Hij Staat voor je klaar als het nodig is. Hij is heel rustig en heeft net als zijn collega’s Een luisterend oor. Hij regelt alles voor je, en hij denkt echt aan alles..en hij denkt met jouw mee.. Hij maakt supermooie foto herinner gen. En hij zorgt ervoor dat het afscheid loopt zoals het moet lopen.hij kijkt van een afstand mee.. En lost als er iets is het zo voor je op. Ook na het afscheid is hij er nog. En dat is super fijn. Wij zijn erg blij met Hendrie en zijn collega,s Dank zij Hendrie hebben we een goed afscheid gehad.

G.Z.

Fijn zoals achterkleinkinderen betrokken werden

De factuur was lager dan de begroting. Fijn zoals de achterkleinkinderen erbij betrokken werden. (d.m.v. een pakket met een verwerkingsboekje, een knuffel en belleblazer). We hebben het praatje na afloop bij het laatste afscheid en overhandiging van de sieraden als heel bijzondere ervaren.

J.V.

Professionele begeleiding

Hendrie ,heel erg bedankt voor je goede en professionele begeleiding!
Je was een fijne steun in de toch wel aparte situatie.
Ga vooral zo door met je persoonlijke tint van begeleiden.

M.V.

Correct en betrouwbaar

Correct en betrouwbaar, zo hebben we de uitvaartverzorging van Hendrie Arnold beleefd.

O.

Alle tijd

Een fijn, prettige betrokken uitvaartbegeleider, die ons enorm goed heeft begeleid. Alle tijd voor ons nam en goed mee dacht. Respecteerde onze wensen en gaf ook adviezen hoe het kan, waardoor wij een enorm prettige uitvaart van onze moeder hebben gehad.

Alleen maar lof……………..

H.W.

Betrokken en zeer vriendelijk

Een betrokken en zeer vriendelijk persoonlijkheid! Zeker goed in het werk dat hij doet en zal hem aanbevelen bij anderen.

S.K.

Onbetaalbaar

Het is jammer dat we in deze beoordeling alleen maar een 10 max. kunnen geven want wat deze man allemaal doet voor/tijdens en na de begrafenis is onvoorstelbaar en niet in woorden te beschrijven. Niets is voor hem onmogelijk, alles kan en vooral het warme menselijke kontakt is onbetaalbaar.

fam. V.

Liefde en passie voor zijn werk

Persoonlijke aandacht, respect voor de overledene en nabestaanden.
Alles is mogelijk of het wordt mogelijk gemaakt.

Kortom iemand die met veel liefde en passie zijn werk doet!

J.K.

Gepast en correct

De dagen voor en tijdens de uitvaart was zeer goed, persoonlijk, gepast en correct.

R.D.

Onvergetelijk afscheid

We zijn Hendrie Arnold zeer dankbaar voor alle steun, begeleiding en goede zorgen rondom het afscheid nemen en de crematie van mijn man, onze pa en (overgroot)opa. Mede door zijn hulp en aandacht voor detail, is het een mooi, indrukwekkend en een onvergetelijk afscheid geworden!!

Fam. K.

Voelt situatie goed aan

Een warme, empatische man die de situatie goed aanvoelt en zorgt dat de nodige zaken, met een lach en een traan, tijdig geregeld zijn.

H. t. B.

Bijzonder gedaan

Voor mijn vaders overlijden heeft Hendrie alles al met hem door gesproken. Wij als kinderen waren er nauw bij betrokken. Mijn vader een verwoed verzamelaar van oorlogsvoertuigen en militairia uit de Tweede Wereldoorlog had de wens om in zijn eigen voertuig naar de begraafplaats gebracht te worden. Hendrie vond dat hij er dan ook gepast bij moest lopen en is stad en land afgeweest voor een passend uniform, geweldig. De sfeer en alles om de begrafenis heen was ontspannen. Wie kookt er nu bruine bonensoep in een veldkeuken tijdens de begrafenis? Nou wij. Dankzij Hendrie ook met het gevoel dat het goed was. Alles wat je aan Hendrie aangaf werd direct geregeld en zelf kwam hij ook met ideëen en plannen, waardoor het allemaal compleet werd. Het klinkt raar, maar voor ons was het ondanks het weer (regen) een onvergetelijke dag.

R. en D.

Alles zeer goed geregeld

Onze moeder had niet lang meer te leven. In haar laatste dagen, afwisselende momenten van liefdevol terugkijken en verdriet van het afscheid nemen van je eigen moeder. Maar ook, wie moeten we bellen voor de uitvaart als ma overlijd. Je vraagt verschillende mensen om je heen. Van een medewerkster van het verzorgingshuis kregen we naam Hendrie Arnold door. De verzorgster had al verschillende keren Hendrie Arnold meegemaakt in het verzorgingstehuis bij andere overledenen. “Een hele fijne en een vakman”, zei ze. Ik kan niet anders zeggen dat Hendrie Arnold alles zeer goed heeft geregeld. Een uitvaart verzorger die altijd voor je klaar staat, volledige kennis, advies heeft en geeft en de keuze(s) aan ons overlaat. Een man die meeleeft en die zich verantwoordelijk voelt om alles goed geregeld te krijgen. Een hele zorg minder.

HdG

Geweldig

wij als familie vonden het geweldig !!!

J.v.D.

Betrokken

Betrokken, invoelend, creatief en bereid meer te doen dan afgesproken.

W.

Geweldige uitvaartondernemer

Een geweldige uitvaartondernemer. Zo ‘echt’ en uitzonderlijk prettige man. Echt aan te bevelen.

V.

Zeer prettig contact

Zeer prettig contact. Dag en nacht bereikbaar. Hendrie blijft doorvragen zodat beslissingen/keuzes niet overhaast worden gemaakt met daarbij goede suggesties ook i.r.t. de kosten. Er is werkelijk niets dat over het hoofd is gezien en/of dat anders had gekund. Het was een waardig afscheid.

H.S.

Prettig om mee samen te werken

Hendrie is serieus en betrokken. Laat je nadenken over een voorgenomen beslissing. Waar mogelijk is er ruimte voor een vrolijke noot. Heel prettig om mee samen te werken.

PT

Bijgestaan in een moeilijke periode

We willen je heel erg bedanken voor hoe je ons hebt geholpen, bijgestaan in deze moeilijke periode.

E.R.

Top begeleid

We zijn top begeleid, Er zijn hele mooi ideeën met ons gedeeld zodat we het een hele mooie ervaring hebben kunnen maken.

J.H.

Betrokken

We hebben de uitvaartondernemer ervaren als een betrokken persoon.
Ook vonden we het heel prettig dat hij zich zo snel en moeiteloos mengde
tussen onze familie. Het is heel fijn om met hem samen te overleggen.
We vinden ook dat hij oog heeft voor detail, ‘het zijn soms de kleine dingen die
het doen’: De ringen voor het sluiten van de kist aan de echtgenote geven met
een mooi woord en bijv. het bedanken van het verzorgingspersoneel op eigen initiatief. Wij kunnen hem gerust bij anderen aanbevelen.

A.B.

Rust

iemand die je alle aandacht geeft en rust geeft m.a.w. top!

T.B.

Ontzorgt

Warm
Zorgzaam
Denkt goed mee
Ontzorgt
Voelt mensen goed aan

G.

Top!

Hij snapte precies wat wij dachten en wilden, dat hebben wij ook zo kunnen uitvoeren, een top man.

H.t.B.

Persoonlijke begeleiding

Goede persoonlijke begeleiding.

D.M.

Warm en hartelijk

Zeer persoonlijke begeleiding, warm en hartelijk. Hendrie heeft geduld en gaf ons vertrouwen in het aankleden van moeder en zorgde ervoor dat de dood ook voor de kleinkinderen niet eng hoeft te zijn. Dankzij Hendrie kunnen we terugkijken op een heel mooi en warm afscheid.

J.M.

Enorme steun

Geweldig, heel erg persoonlijk. Enorme steun geweest de hele week.

I.B.

Uitstekende begeleiding

Uitstekende begeleiding

H.Z.

Op een ontspannen manier met oog voor detail

De uitvaart van Pa is door Hendrie prima geregeld. Op een ontspannen manier, betrokken en meelevend. Hij komt met voorstellen waar we zelf niet aan denken en heeft oog voor detail. We hebben alleen maar positieve reacties gehad en kijken er met een goed gevoel op terug.

J. B.

Dankbare herinneringen

De uitvaartdienst van mw. van Wijk-Wessels, de foto’s welke zijn vertoond tijdens de uitvaartdienst, hebben me bijzonder getroffen, in gedachten ook aan mijn overleden broer Jaap in 2010. Verder bedank ik U hartelijk voor de wijze, waarop de uitvaartdienst door U werd gehouden. Daar hou ik dan ook heel goede en dankbare herinneringen aan over.

T. van Wijk

Vertrouwd gevoel

Een heel fijn gevoel gehad dat Hendrie mee dacht over alle zaken rond de uitvaart.
Het voelde heel vertrouwd.

E.K.

Waardig afscheid

Vertrouwd respectvol en ieder in zijn eigen waarde laten. Na het overlijden van mijn moeder wist ik een ding zeker, dat Hendrie Arnold gebeld moest worden. Ik wilde niemand anders. Wij zijn blij dat hij gekomen is want we hebben mijn moeder een waardig afscheid kunnen geven die ze verdiende. En bovendien was het helemaal naar onze wens. Ook onze kinderen waren er bij betrokken en dat vond ik persoonlijk heel erg fijn . Zij kijken nog steeds met een goed gevoel erop terug met fijne en warme herinneringen. Niet alleen de kinderen maar ook wij vonden het fijn dat je er in die o zo moeilijke tijd er voor ons was. Dat deed ons erg goed. En ik vond het fijn dat je mijn moeder ook gekend hebt dus je wist hoe ze was. Echt Super!

SvdB

Professional

Warme, zorgzame en persoonlijke begeleiding. Een echte professional.

H.V.

Zeer kundig

Zeer kundig warm en persoonlijk contact, tijdens gehele uitvaart. Voelt dingen aan van nabestaanden en speelt er perfect op in, met andere woorden een tien met een griffel. Wij zullen Hendrie Arnolds dan ook bij iedereen gaan aanbevelen.

fam. R.

Prettig in de omgang

De heer Arnold is professioneel, betrokken en is prettig in de omgang. We kijken als familie terug op een waardig en respectvol afscheid, begeleid door Hendrie Arnold. Hiervoor onze hartelijke dank.

J.V.

Goed bijgestaan

Wij zijn heel goed bijgestaan door Hendrie Arnold. Ondanks dat het voor hem en ons net bij het begin van de coronavoorschriften gebeurde is alles in het werk gesteld om het zo waardig mogelijk te laten verlopen. Wij kijken er met een goed gevoel op terug en bedanken hem voor zijn inzet.

Z.M.

Alleen maar lof!

Alleen maar lof voor deze uitvaartondernemer. Ik zal hem zeker bij anderen aanbevelen. Het had niet beter gekund, waardig en met respect gaat hij met de overledene. en zijn naasten om. Deze man heeft een groot hart!

R.A.

Bedankt voor wat je hebt gedaan

Toen onze moeder 5 september s”nachts overleed hebben wij Hendrie gebeld, ik kom er aan en binnen afzienbare tijd was hij er. Een poosje bij ons gezeten en de klik was er. Hij is een lieve begripvolle man waar je alles bij kwijt kunt, en behandelt alles met veel respect. Niets is hem teveel, alles kan en mag. Elke dag was hij er voor een praatje of wat advies. Wij hebben fijne warme dagen met hem gehad. Toen onze vader 4 maanden later op 6 Januari 2017 overleed was er voor ons geen enkele twijfel. Ook hier Hendrie weer bij zijn. Ook voor onze kinderen en kleinkinderen was hij waardevol. Hendrie bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan en betekend!!

H. en J. L.

Goede nazorg

Aardig en persoonlijk contact, en goede nazorg

M.H.

Met veel rust en respect aanwezig

Hendrie Arnold heeft de wensen van de familie onderzocht en heeft daar met zijn eigen ideeën en vakmanschap een surplus weten te creëren en daardoor een afscheid verzorgd dat onze verwachtingen overtrof. Hij is gedurende het hele proces zeer pro-actief geweest en heeft ons daarmee enorm geholpen. Tijdens de dag was Hendrie met veel rust en respect aanwezig, hij wist ongemerkt alles in goede banen te leiden. We kijken heel goed terug op de uitvaart.

I.P.

Aan iedere wens, hoe klein ook, werd voldaan

Wij hebben de hele begeleiding door de heer Arnold als warm en liefdevol ervaren. Aan iedere wens, hoe klein ook, werd voldaan. Ondanks het feit dat we heel verdrietig zijn, denken we met een goed gevoel terug aan de crematie.

J.R.

Zeer persoonlijk

Zeer goed geregeld allemaal en ook zeer persoonlijk. hartelijk dank voor de goede zorgen!

fam. D.

Voelt stemming heel goed aan

Zeer persoonlijk contact. Uitvaartondernemer voelt de stemming heel goed aan en is heel alert en actief. 

F.J.B.

Uitermate bijzonder

De overledene, een broer van ons is door Hendrie op uitermate bijzondere manier verzorgd. Contact was uitermate prettig. Dag van uitvaart was bijzonder onder zijn leiding. Broer was gehandicapt en woonde in een woonvorm. Verzorgende en andere bewoners waren onder de indruk zoals Hendrie bij het afscheid uit de woonvorm alles geregeld had, kortom Hendrie is een heel bijzondere attente uitvaartverzorger, ook nog regelmatig contact gehad na de begrafenis.

B.D.

Netjes

alles was goed en netjes

J.W.

Bij uitstek de beste

Hendrie Arnold is bij uitstek de beste uitvaartverzorging die men zich maar kan wensen. Hij staat dag en nacht klaar, doet er alles aan om persoonlijke wensen te realiseren, is er ook na de uitvaart voor je. Hendrie Arnold doet net dat stukje meer. Hij voelt feilloos aan hoe de verhoudingen zijn en anticipeert daarop. Wij willen Hendrie Arnold bij iedereen in Nederland aan bevelen!

I.H.

Voortreffelijk

Het was echt voortreffelijk zoals Hendrie alles tot in perfectie heeft verzorgd. Werkelijk niets was teveel en hij heeft echt oog voor detail. Wat een betrokken man!

J.V.

Veel tijd voor nabestaanden

Ik kan niet anders zeggen als Dhr. Arnold zijn werk erg goed doet veel tijd besteed aan de nabestaanden.

K.K.

Relaxte sfeer erg fijn

Alles ging als afgesproken, vooral de relaxte sfeer was erg fijn. Het was een mooie dag waarbij de wensen van de nabestaanden werden uitgevoerd en de uitvaartbegeleiding veel aandacht had voor de familie.

R.G.

Aanbevolen!!

We hebben Hendrie Arnold als uitvaartverzorger ervaren als een zeer bekwaam, betrokken en persoonlijk. Met Zorg heel hoog in het vaandel! Wij bevelen hem dan ook ten zeerste aan!!

E.S.

Alle tijd en aandacht!

ik zou eigenlijk een 10 willen geven voor Hendrie Arnold, maar er is echter altijd plaats voor verbetering. ik ben echter zeer tevreden over de begeleiding en de verzorging na het overlijden van mijn vader en zal hem zeker bij iedereen aanbevelen. hij leek altijd alle tijd en aandacht te hebben, terwijl ik wist dat hij het erg druk had.

A.S.

Liefde voor het vak

Zeer fijne en persoonlijke aandacht van dhr. Arnold naar de nabestaanden toe. Zowel voor, tijdens en na het overlijden van mijn vader. Liefde voor zijn vak.

R. v.d. V.

Alles perfect geregeld

Zeer goed contact en persoonlijke begeleiding. Alles perfect geregeld.

D.B.

Alle ruimte voor eigen wensen

endrie Arnold geeft de familie alle ruimte om hun eigen wensen kenbaar te maken en uit te voeren. Aanvullend had hij waardevolle tips om zaken nóg persoonlijker te maken. Hendrie is een rustige man en is niet opdringerig in zijn aanbevelingen. Zeker aan te bevelen wanneer u een uitvaart wenst met (veel) eigen inbreng!

H.K.

Zeer professioneel

Waren zeer tevreden over het geheel, exact zoals wij wouden en zeer professioneel alles afgehandeld.

M.S.

Meer dan prima geregeld

Het was gewoon helemaal af, alles was meer dan prima geregeld. Wij kijken er met zeer goed gevoel op terug. 

B.E.

Prettig en professioneel

Wij hebben het contact met de uitvaartondernemer als zeer prettig en professioneel ervaren. Hij was ten alle tijden bereikbaar. Zelfs na de uitvaart kwam hij nog een paar keer langs.

Onze complimenten!!

Mensenmens

Hendrie Arnold is een mensenmens. Hij weet in iedere situatie een juiste woord te vinden.Hij kan goed omgaan met verschillende mensen en de verschillende wijze waarop hij met het verlies van een dierbare om gaat.

G.K.

Altijd erg tevreden

Hendrie heeft (helaas) al meerdere uitvaarten voor ons verzorgd en we zijn altijd erg tevreden. Hij heeft een persoonlijke benadering, veel ervaring en komt zelf met passende voorstellen, hij past zich aan de situatie aan, gebruikt gepaste humor en niets is teveel voor hem.

D.

Het contact als zeer goed ervaren

Hendrie en Hendrika letten op de kleinste details. De kleur van de letters op de rouwkaart, een standaard van plexi glas zodat de rieten mand nog mooier uitkwam tijdens de condoleance en de uitvaart. Wij hebben het contact als zeer goed ervaren. Serieus op de momenten dat dit nodig was maar ook tijd voor een geintje om deze zware dagen wat lichter te maken.

M.

Buitengewoon aardig en attent

Hendrie Arnold is een buitengewoon aardige, attente en professionele uitvaartbegeleider, die goed luisterde naar wat wij als familie te vragen en te wensen hadden. Hij zorgde ervoor dat het een voor ons zeer persoonlijke en passende uitvaart is geworden, waarbij alle zorgen en keuzes in de te nemen stappen van het afscheid nemen voor ons overzichtelijk werden. Wij waren en zijn erg blij met alle aandacht en zorg die hij ook nu nog, na de uitvaart, aan ons geeft.

H.B

Rots in de branding

Ik heb de dhr. Arnold als zeer prettig ervaren in de omgang. Hij voelde uitstekend aan hoe te handelen met emoties en wist alle zorgen weg te nemen vwb de organisatie van de begrafenis. Dhr. Arnold is een begrafenisondernemer pur sang en is met zijn jarenlange ervaring een rots in de branding tijdens heftige en emotionele dagen rondom rouw en verdriet.

Y.K.

Zeer betrokken

Zeer betrokken. Vakkundig. Respectvol.

R.A.

We kunnen er goed op terugkijken!

Hij past zich prima aan in de omgeving en de situatie waar hij mee te maken heeft. Het was voor ons een bijzonder afscheid op een manier die de overledene wenste, maar die niet onze eigen manier zou zijn. Samen met Hendrie hebben we hier prima invulling aan gegeven, door de wens van de overledene op te volgen maar waar we ook een stukje van ons zelf in kwijt konden. Waardoor het een passend afscheid werd waar iedereen goed op terug kan kijken.

B.R.

Goede keuze gemaakt

Wat hebben wij een goede keuze gemaakt door de uitvaart van onze moeder door Hendrie Arnold te laten verzorgen. We zijn zeer goed begeleid, geholpen in het maken van keuzes, voorbereid op de dingen die gingen komen waarbij letterlijk op punten en komma’s gelet is.
Suggesties voor belangrijke onderdelen van de uitvaart werden door Hendrie gedaan waarbij hij onze voorkeuren/wensen zeer goed ingeschat heeft.
Ook na de uitvaart werd het contact voortgezet met dezelfde persoonlijke insteek en oprechte belangstelling hoe het met ons ging.
Een dikke 10 voor deze uitvaartondernemer die zijn werk met passie doet en waarbij hij zelf aangeeft dat hij het ervaart als zijn roeping.

J. M.

Betrokken

Nog nooit een begrafenisondernemer meegemaakt die zo betrokken is. Hendrie Arnold heeft ervoor gezorgd dat het een ècht persoonlijke uitvaart is geworden. Wij, als nabestaanden, kregen van alle kanten complimenten hoe goed en mooi alles geregeld was. Hulde aan Hendrie!

P. de G.

Geweldig begeleid

Hij had het niet beter kunnen doen. Hij heeft ons geweldig begeleid, meer dan dat.

F.H.

Vertrouwd gevoel

Al vanaf het eerste moment dat Hendrie binnenkomt en de leiding neemt hebben we een vertrouwd gevoel. Geen haast of drukte, maar we kunnen mijn vrouw in alle rust verzorgen. Onze kinderen mogen erbij zijn en waar ze dat willen, mogen ze helpen. Ondanks het verdriet, voelt dat goed om ze zo met hun moeder bezig te zien. Ze tutten haar nog één keer op en Hendrie wacht geduldig de verschillende keuzes af.

De dagen erna komt Hendrie regelmatig langs en alles wordt geregeld. We denken met elkaar na over de stappen die gemaakt moeten worden. Wat een keuzes zijn er te maken. Soms duizelt het me, maar het komt goed. De crematie is precies zoals we ons dat hadden voorgesteld. En Hendrie is zo lijkt het steeds precies daar waar we hem nodig hebben.

We schrijven graag dit stukje voor je website, je verstaat je vak en bent betrokken vanaf het begin tot het eind en zelfs erna, want na de crematie kwam je ons nog een keer bezoeken. Dat hebben we ook erg gewaardeerd.

Fred

Prima geregeld

De uitvaart is prima geregeld volgens alle wensen.

H.T.

Perfect geregeld

Alles perfect geregeld. Wij waren zeer tevreden.

D.J.

Betrokken

Hendrie Arnold begeleidt op een natuurlijke en betrokken wijze. Een vleugje humor ontbreekt niet. Dat haalt ‘de zwaarte’ er een beetje af.

P.

Met een goed gevoel terugkijken

De begeleiding van de heer H. Arnold tijdens de periode van het overlijden tot de begrafenis en daarna hebben wij zeer gewaardeerd. Hij heeft er voor gezorgd dat we met een goed gevoel kunnen terugkijken op deze periode. Het was een sfeervol afscheid, waarbij tot in detail aan alles is gedacht. De heer Arnold is een warme persoon die precies kan invoelen wat belangrijk is voor de nabestaanden. Ook de ongedwongen sfeer en het betrekken van de kleinkinderen in het proces vonden wij hartverwarmend. Bedankt hiervoor.

K.H.

Ieder moment een waardevolle herinnering

Henrie voelt goed aan wanneer en wát hij kan zeggen. Hij maakt van elk moment een waardevolle herinnering. We hebben zijn begeleiding en hem als persoon als zeer prettig ervaren. Het werk als uitvaartbegeleider is hem op het lijf geschreven, zo respectvol… complimenten.

fam. d. H.

Denkt heel goed mee

Denkt heel goed mee. Geeft iedereen een goed gevoel. Staat overal voor open Heeft alles voor ons geregeld We kunnen eigenlijk geen min puntje bedenken

E.K.

Warm en meelevend

Hendrie is warm en meelevend. Hij voelt alles goed aan en weet goed wat er allemaal mogelijk is en komt met goede ideeen. Wij zijn zeer tevreden over hoe hendrie alles heeft verzorgd!

B. en W. E.

Denkt actief mee

Hendrie Arnold heeft al eerder een uitvaart voor ons verzorgd. Hij doet het met veel passie en respect en probeert zoveel mogelijk aan te sluiten bij de persoonlijke wensen. Ook heeft hij zelf goede ideeën en denkt actief mee om de uitvaart zo mooi en goed mogelijk te laten verlopen. Hij is erg meelevend. Wij zijn zeer content met hem en willen hem bij iedereen aanbevelen.

R.H.

Fijne, persoonlijke begeleiding

Fijne, persoonlijke begeleiding met alle ruimte voor eigen ideeën en invullingen.

v.d.B.

Respectvol

Uitstekend, respectvol en zeer persoonlijke aandacht.

A.B.

Ervaringen zijn uitstekend

Ervaringen zijn uitstekend tijdens de uitvaart/crematieplechtigheid. Schenkt ook veel aandacht aan kleinkinderen in het omgaan met de dood. Veel respect. Met name ook in de nazorg. Doet eigenlijk meer dan alleen de uitvaart regelen. De graven die mijn moeder bijv. beheerde zijn al vrij oud en ik heb weinig kunnen vinden hierover in de papieren van mijn moeder. Hij zoekt dit allemaal keurig uit, regelt de bijzetting van de urn in het graf. We hebben als erfgenaam nog een eind gesprek.

A.S.

Goed afscheid kunnen nemen

Mede dankzij Hendrie hebben we op een goede manier afscheid genomen van mijn vader. De manier waarop hij ons heeft begeleid was erg prettig en waardevol. Hij voelt feilloos aan wat er op welk moment nodig is. We zijn hem dan ook erg dankbaar voor zijn rol voor, tijdens en na het afscheid.

N.R.

Niet merkbaar aanwezig

Alles keurig geregeld, dhr. Arnold is niet merkbaar aanwezig.
Wij zijn zeer tevreden over het verloop van alles.

T.K.

Indrukwekkend

Zeer indrukwekkend.

L.M.

Hij hielp waar nodig

Hendrie heeft ons op een prettige, informele manier geholpen met het afscheid nemen van onze zoon L. Ondanks dat de situatie heel verdrietig was (en is) kwam hij opgeruimd en met een glimlach binnen. Dat was voor ons juist fijn. Hij hielp ons waar nodig en met name liet hij ons zelf veel doen en dat was fijn. Zijn stiptheid en oog voor detail is heel belangrijk, als het om een uitvaart gaat, iets wat je maar 1 keer goed kunt doen.

J.t.B.

Inlevend

attent, persoonlijk, open minded, inlevend, prettig duidelijk. Afspraak is afspraak. Heel mooi de kleinkinderen betrokken.

C.M.

Altijd bereikbaar

Hij was altijd bereikbaar en wij zijn dik tevreden

L.H.

Hendrie heeft ons goed geholpen

De begrafenisondernemer begreep meteen onze wensen. Hij voelde dat goed aan en heeft ons daarmee heel goed geholpen.

Anoniem

Menselijk

Betrokken, menselijk en met passie voor z’n vak. Ik zou Hendrie zeker aanbevelen.

R.W.

Zeer professionele begeleiding

Zeer professionele begeleiding en prettig contact. Nabestaanden zijn volledig ontzorgd. Aanbevelingswaardig.

J.B.

Uitmuntend begeleid

Hendrie Arnold heeft ons in alle opzichten uitmuntend begeleid in het hele proces rond ziekte en overlijden van onze vader. Hij heeft veel voor ons als nabestaanden kunnen betekenen. Daarom zullen wij hem volledig overtuigd bij anderen aanbevelen.

D.W.

Respectvol

Respectvol en een luisterend oor.

H.W.

Goed werk

Doet zijn werk naar behoren.

L.G.

Positieve verrassing voor ons

Hendrie was in alles een positieve verrassing voor ons. Hij had de antwoorden al voordat wij met de vragen konden komen en wist op ieder moment de juiste toon te vinden. Hij hielp ons met alles, zelfs met ’s avonds postzegels plakken zodat de rouwkaarten weg konden. We kunnen werkelijk niets bedenken dat beter had gekund. Alle lof voor Hendrie!

v.d. L.

Betrokkenheid

De familie waardeert bijzonder zijn betrokkenheid, expertise en warmte. Hendrie weet ook dat een lach in moeilijke tijden soms meer betekend dan een traan.

H.D.

Attente afsluiting

+ Gemakkelijk en goed bereikbaar, gedurende de tijd van overlijden en uitvaart. + Meedenkend, allesomvattend verzorgend en vriendelijk in de omgang gedurende deze dagen. + Attente afsluiting.

H.S.

Prima meegedacht

Hendrie dacht prima met ons mee.

H.t.B.

Inlevingsvermogen

Het persoonlijke karakter en het inlevingsvermogen in ons als gezin waren uitmuntend goed!

Iemand

Alles wordt aangereikt

Wat ontzettend prettig dat je in verdrietige omstandigheden alles aangereikt krijgt wat je nodig bent om in liefde afscheid te kunnen nemen. Het heeft het afscheid nemen een mooi randje gegeven.

A.N.

Liefdevol en warm

Hendrie Arnold heeft ons met respect, zorgzaam en warm begeleid na het overlijden van onze vader. Wij zijn ontzettend dankbaar voor zijn voortreffelijke behulpzaamheid en inbreng bij de voorbereiding van de uitvaart zelf. ook de Nazorg hebben wij als erg fijn ervaren.

Deze baan als uitvaartbegeleider is echt zijn roeping.

’n geweldige man met hart voor zijn werk.

P.H.

Zeer persoonlijk

Wij hebben als fam heel veel eigen wensen erin kunnen doen. ik zit in de uitvaartzorg en mocht zelfs met hun auto moeder ophalen en overbrengen naar huis. op de begraafplaats begonnen alle mensen te klappen voor zon mooie uitvaart. zeer persoonlijk. keurmerk wordt zeer goed naar gebruikt. dikke knuffel voor al deze mensen die het mogelijk hebben gemaakt.

R.H.

Betrokken bij het hele proces!

Hendrie Arnold is erg betrokken bij het hele proces. Hij stuurt waar nodig, geeft advies als je zelf iets aandraagt. Ook kijkt hij goed wat een naastbetrokkene aankan. Ruim voor het overlijden hebben wij als gezin al kennis gemaakt met Hendrie en veel besproken met elkaar. Op deze manier is het een persoonlijk afscheid geworden.

F. B.

Liefde

‘Ik kan Hendrie Arnold van harte aanbevelen. Hij was in het afgelopen jaar voor ons 2 keer de uitvaartbegeleider. Hendrie doet dat met veel zorg, maar soms ook met een vleugje humor. Dat kun je in die omstandigheden ook soms goed gebruiken.

T. en P. E

MET RESPECT

Als familie is de uitvaart van mijn man en onze vader en opa netjes en correct verlopen en zoals wij het wilden, gewoon en goed. Met elkaar goede afspraken gemaakt en voldoende van informatie verzien door Hendrie Arnold.

H.S.

Bijzonder tevreden

Bijzonder tevreden over de hele uitvaart en nazorg van alles. Echt een aanrader, en compliment voor persoon zelf. Hendrie Arnold nogmaals bedankt.

N.S.

Persoonlijke wijze

De heer Arnold heeft een zeer warme en persoonlijke wijze waarop hij met de nabestaanden contact heeft. In deze heftige periode neemt hij de tijd om met de familie de wensen en het verdriet te bespreken en neemt de zorg voor het regelen volledig over. Alles volgens de wensen van onze vader en ons. Ook bij de crematie ondervonden wij de rust en de tijd die de heer Arnold hiervoor neemt. Het loslaten van een geliefde is moeilijk. Hij heeft ons de mogelijkheid aangegeven om onze vader tot aan de crematie zelf te begeleiden. Daarvoor zijn wij hem zeer dankbaar. Ook nadien neemt de heer Arnold nog frequent contact op en hebben wij onlangs met hem de bedankkaarten geregeld. Precies zoals wij dat graag wilden.

H.D.

Hele fijne uitvaartondernemer

Hendrie vanaf eerste contactmoment tot aan uitvaart als een hele fijne uitvaartondernemer ervaren. Meedenkend met de familie. Denkt aan elk detail wat uitvaart fijn maakt. Contactmomenten heel goed zowel via mail als app. Ook de nazorg heel positief. Kortom een topper is Hendrie.

R. en H. G.

Aan te bevelen!

Ik ben zeer tevreden over de mate van betrokkenheid en de werkwijze van Hendrie. Ik zou hem bij iedereen aan willen bevelen, mocht je in zo’n situatie terecht komen. Hij regelt alles stap voor stap met je, dat is erg prettig. Hendrie denkt goed mee, neemt dingen uit handen en helpt je door de moeilijke (rouw)periode heen.

D.K.

Alles is te overleggen

Heel fijne man, luistert goed naar je eigen wensen en komt met goede ideeën. Alles is te overleggen. Treedt zelf niet op de voorgrond.
Alles op een nette en goede manier geregeld.

M.W.

Waardig

Een waardige uitvaart.

W.K.

Complimenten

Ondanks dat hij 6 begravenissen had die week dachten wij dat hij alleen met ons bezig was. Onze complimenten. Heel meelevend en betrokken.

v.E.

Ruim de tijd en goede uitleg

Wij hadden geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen. Hendrie Arnold nam ruim de tijd voor ons. Was erg geïnteresseerd en behulpzaam. Voor onze kleinkinderen nam hij ruim de tijd en heeft veel aan onze zoon (negen jaar) uitgelegd. Ik heb een erg warm gevoel over alles om de uitvaart van mijn man!

J.L.B.

Zorg voor de nabestaanden

De uitvaart van mijn broertje was gewoon perfect. De verzorging van mijn broertje had niemand beter kunnen doen dan deze uitvaartverzorger en zijn vrouw en tevens de zorg voor de nabestaanden en nóg! Het omgaan met het plotselinge overlijden en het geven van ideeën en alle wensen voor een perfecte uitvaart waren mogelijk. Ik weet zeker dat mijn broertje hier met een knipoog vanuit de hemel op ons heeft terug gekeken

N.H.

Prima bereikbaar

Goed contact, betrokken. Prima bereikbaar per telefoon/mail of ap, snelle reactie terug! Goed aangesloten bij onze wensen! Ook na de uitvaart nog persoonlijk contact. Prima!

H.M.

Erg blij met de begeleiding

In 2014 tijdens het overlijden van onze vader/ schoonvader hebben we ook de hulp van Hendrie mogen krijgen en nu met het overlijden van onze moeder/ schoonmoeder nogmaals. We zijn erg blij met de begeleiding van Hendrie en de manier waarop hij met dingen omgaat. Het is prettig te merken dat iemand aanvoelt hoe je er zelf in staat en wat je belangrijk vindt. Hopelijk zijn we Hendrie voorlopig niet weer nodig, maar mocht het wel zo zijn zullen we zeker weer bij hem uitkomen.

L..K

Persoonlijk en betrokken

Een zeer persoonlijke, betrokken en toch professionele begeleiding.

J.M.

Alles prima geregeld!

Fijn contact, alles prima geregeld, op de manier die voor ons passend was in deze bijzondere periode.

B.R.

Onvergetelijk afscheid

 Hendrie heeft mij en mijn familieleden zeer goed begeleid en mede gezorgd dat het een onvergetelijk afscheid is geworden.

R.K.

Zeer prettig en tactvolle begeleiding

Vanaf het begin van het contact een zeer prettig en tactvolle begeleiding. Ook doordat de kerstdagen ertussen zaten een aparte ervaring. Mede door de extra inspanningen voor het IM filmpje tijdens de uitvaartdienst was het zeer persoonlijk. Al met al kijken wij terug op een uitstekend afscheid van onze moeder.

B.B.

Zeer tevreden

We zijn zeer tevreden heel persoonlijk alles goed geregeld reacties van familie ook zeer positief we bevelen deze uitvaartondernemer zeker aan andere families mocht zij dit ons vragen

T.L.

Heel toegankelijk

Heel toegankelijk, niet overheersend maar heel prettig ondersteunend aanwezig. Helemaal TOP!

W.

Zeker aan te bevelen

Hendrie heeft liefde voor zijn vak. Hij adviseert zonder ook maar iets op te dringen. Betrokken en vakkundig. Zeker aan te bevelen.

I.H.