Links

Unieke vingerafdruksieraden persoonlijk & voelbaar

Royolz is ontworpen door een creatief duo met passie voor innovatie.

Door gebruik te maken van een innovatief procedé zijn zij het eerste bedrijf ter wereld met unieke, doorzichtige en voelbare vingerafdruk sieraden. Elk sieraad is voorzien van een persoonlijke vingerafdruk dat door middel van de verloren was methode in het juweel wordt aangebracht.

Uitvaartcentrum Nijverdal

JHProduction

Door emoties gaat er misschien veel aan de nabestaanden voorbij. JH Production geeft de kans om de uitvaart vast te leggen op video. Ook is er een mogelijkheid om de uitvaart te volgen middels een beveiligde live-verbinding. Dit geeft een ieder toch de kans om de uitvaart bij te wonen, helemaal ten tijde van het COVID-19 gebeuren.

 

Amelius kinderkistjes en -mandjes

Een passende kist of mandje voor uw overleden kind gevuld met zachte materialen.

 

 

Uitvaartfoto's

Een mooie uitvaartreportage waar u op een later moment als nabestaanden door kunt bladeren. Ook informatief voor mensen die de uitvaart niet bij konden wonen.

 

 

Crematorium Kranenburg

Veel van de crematies in onze regio vinden plaats bij dit crematorium. U kunt natuurlijk ook naar een ander crematorium gaan.

 

 

Jouw Printshop

Jouw Printshop is het adres voor het snel laten printen van bijvoorbeeld je flyer, poster, briefpapier of gepersonaliseerde mailing. Met de nieuwste technieken en jarenlange ervaring garanderen wij hoogwaardige, kwalitatieve printproducten voor een scherpe prijs.

 

 

De Videograaf

Voor een mooie videoreportage van de uitvaart en/of rouwdagen kunt u terecht bij Annet ten Brinke.

 

 

Bloemenband