Nieuws

Impressie lichtjesavond 2018

Lichtjesavond Stilstaan en vooruit kijken

Op 28 december jl. organiseerde uitvaartverzorging Hendrie Arnold een sfeervolle lichtjesavond op de Bijzondere Begraafplaats aan de Nieuwstraat.

Er werden gedichten voorgedragen en namen genoemd van dierbaren die herdacht werden door de grote hoeveelheid belangstellenden. Muzikale ondersteuning werd verleend door een Doedelzakspeler uit Groningen en door Vocal groep 4Tune uit Lemelerveld.

De begraafplaats was sfeervol verlicht met o.a. honderden waxinelichtjes.

Samen met de vele belangstellenden, kunnen we terug zien op een gedenkwaardige avond.

Arrow
Arrow
Slider

Lichtjesavond 2018

Stilstaan en vooruit kijken

Op vrijdag 28 december 2018 wordt op de Bijzondere begraafplaats aan de Nieuwstraat in Lemelerveld om 19.00 uur een herdenkingsbijeenkomst gehouden.
Heeft u een dierbare verloren, dan nodigt uitvaartverzorger Hendrie Arnold u uit om deze herdenkingsbijeenkomst bij te wonen.

Muzikale medewerking door Vocaal Kwartet 4tune
Er worden tijdens de bijeenkomst gedenklichtjes ontstoken.
Na de bijeenkomst is er gelegenheid het lichtje op het graf of bij de urn van uw dierbare te plaatsen.
Ook is er een tijdelijk gedenkteken aanwezig op de begraafplaats voor diegene die elders begraven of gecremeerd zijn.

De naam van uw dierbare kan worden uitgesproken.
Deze namen kunnen worden doorgegeven aan uitvaartverzorging Hendrie Arnold,
Tel 06-20632721 of 0572-372545.
E-mailen kan ook info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl of hendriearnold@hotmail.com

Lichtjesavond 2017

Gedenken is ook Herdenken. Dit thema stond centraal op de jaarlijkse lichtjesavond op de begraafplaats in Lemelerveld. Op deze avond werden namen van dierbaren genoemd, afgewisseld met gedichten en we luisterden naar muziek van Mirjam de Jong en Moniek Timmer. Onder de klanken van een doedelzakspeler kon men de lichtjes op de graven plaatsen of bij de speciale ingerichte gedenkhoek. We kunnen terugzien op een waardevol samenzijn.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

Lichtjesavond

Donderdag 28 december 2017 organiseren we opnieuw een lichtjesavond op de Bijzondere begraafplaats aan de Nieuwstraat te Lemelerveld.

Afgewisseld met gedichten en zang worden de namen genoemd van overledenen die op deze begraafplaats of elders begraven of gecremeerd zijn.

 

 

Uitvaartverzorging Hendrie Arnold in beeld

“We staan niet altijd stil bij een overlijden..”. Met deze woorden start de video over Uitvaartverzorging Hendrie Arnold. Hiermee laat Hendrie zien welke mogelijkheden en keuzes de nabestaanden hebben.

Net als bij de uitvaart infodagen die Hendrie regelmatig organiseert, wil Hendrie met deze video het onderwerp bij een breed publiek bespreekbaar maken. Via deze video kunt u nu op ieder gewenst moment een idee krijgen van de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen met Hendrie Arnold.

Nieuwe Staatsie rouwauto

_L2A1026Op 17 juni 2017 tijdens de Uitvaart-infodag in Dalfsen hebben wij onze nieuwe rouwauto gepresenteerd. Na weken, maanden van hard werken door de medewerkers van Huiskamp, Carrosseriebouw voor rouwvervoer, uit Winterswijk mochten wij de rouwauto in ontvangst nemen.

Wij zijn daarom ook, met gepaste trots, blij. De rouwauto is donkergrijs van kleur en is geheel voorzien van airco en een sfeervolle verlichting. Kortom een rouwauto die een onderdeel is voor een stijlvolle uitvaart.

_L2A1085

Uitvaart infodag

Poster

Op deze dag geven wij u graag voorlichting over het regelen, begeleiden en de verzorging van een afscheid, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Op deze dag kunt u alle mogelijke inlichtingen en voorlichting krijgen van bedrijven en organisaties die werkzaam zijn op het terrein van “uitvaart”.

Onder de aanwezige bedrijven en organisaties bevinden zich o.a. Crematorium Kranenburg, grafkisten, bloemisten, notaris, uitvaart fotografie en video, steenhouwerij, urnen, thanatopraxie.

 

Ik hoop met de uitvaart-infodag een laagdrempelige ondersteuning te bieden voor praktische zaken op het gebied van “uitvaart”.

Er liggen uitvaartwensenboekjes voor u klaar waarmee u uw wensen voor een uitvaart kunt vastleggen. Ook ligt er de  uitvaart-infokrant voor u klaar.

Stilstaan en vooruit kijken

lichtjesavond-2016-facebook   

Vrijdag 23 december om 19.00 uur vindt op de Bijzondere begraafplaats aan de Nieuwstraat in Lemelerveld de jaarlijkse lichtjesavond plaats. Afgewisseld met gedichten en zang worden de namen genoemd van overledenen die op deze begraafplaats of elders begraven of gecremeerd zijn. 

Wilt u dat de naam van uw dierbare genoemd wordt,

dan kunt u dat doorgeven via de website of bellen naar 0572-372 545

Muzikale medewerking wordt dit verleend door Elien Meijer en Raymon Arnold

Heeft u alles goed geregeld?

Heeft u alles goed geregeld?

Uitvaartverzorging Hendrie Arnold en Vechtstede Notarissen

geven voorlichting omtrent uw

testament, levenstestament, erfrecht en erfbelasting.

Kent u de valkuilen bij de afwikkeling van een nalatenschap en het executeurschap?

En heeft u uw zaken goed geregeld voor de mensen die u achterlaat?

Een testament geeft u de rust dat u het goed geregeld hebt. Daarbij kan een testament ook nog eens belastingvoordeel opleveren.

En wie behartigt uw zaken als u het zelf niet meer kunt?

Deze en nog veel meer vragen komen aan bod tijdens deze gratis voorlichtingsavond.

Op deze avond is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen of uw testament te laten beoordelen.

Deze voorlichtingsavond wordt gehouden op

dinsdag 8 november 2016 om 19.30 uur

in de Brugkerk,

Kroonplein 1 te Lemelerveld.

De zaal is om 19.00 uur open en de koffie staat klaar.

 

Uitvaart-info dag 10 september 2016

Om 10 uur openden de deuren van het Hofje van Buisman voor de uitvaart-info dag. De standhouders hebben zich van hun beste kant  laten zien door heel veel informatie te laten zien op het terrein van “uitvaart”.

Onder het genot van een kop koffie/thee kon men informatie krijgen van de notaris – vrijwilligers van de Hospice  Dalfsen– thanatopraxie (lichte balseming) – rouwarrangementen van twee bloemisten – diverse grafkisten en kinderkistjes.

Ook de uitvaartfotografie en video hadden volop belangstelling voor hun werk.

Bij de stands van het Crematorium en de Steenhouwerij en een stand met keramiek was ook genoeg informatie te halen.

Wat betreft uitvaartvervoer was onze eigen rouwauto te zien en een boerenwagen, terwijl ’s middags de uitvaartbus ook aanwezig was.

Voor een ieder lag er een uitvaart – info krant en een wensenboekje klaar.

We kunnen terug zien op een geslaagde uitvaart – info dag.

infodag-3    infodag1

infodag2    urn