Bedankt!

Voor alle nabestaanden, collega’s, medewerkers en andere betrokkenen,

In de afgelopen tijd zijn er veel mensen van ons heengegaan.  In deze periode werkten wij heel anders dan normaal. De veiligheid en de strenge protocollen en beschermende kleding waren nodig en in sommige situaties was er telefonisch contact. Dit alles heeft op alle betrokkenen indruk gemaakt en zal vooral voor de nabestaanden niet makkelijk zijn geweest. Het is fijn, ondanks, dat hiervoor begrip was!

Door de situaties hebben we hier en daar ook vast wel eens een steekje laten vallen, maar wetende dat we altijd ons uiterste best hebben gedaan. We hebben konden doen welke in ons vermogen lag, en ja soms misschien wel iets over het randje heen. Maar indrukwekkend dat de vele families zo vriendelijk en behulpzaam waren.

Dank aan alle collega uitvaartbegeleiders en uitvaartverenigingen waar mee we mochten samen werken, voor het meedenken over beslissingen die gemaakt moesten worden. Samen Sterk, dat was de uitspraak die we maakten.

Dank daarom ook aan de vele Zorgmedewerkers, Dominees, Pastoors, Sprekers, kosters, medewerkers van crematoriums, beheerders van de begraafplaatsen en uitvaartcentrums enz enz. We zochten samen de weg die we mochten gaan om toch een waardig afscheid te kunnen organiseren. Samen Sterk en hebben daarmee veel voor nabestaanden kunnen betekenen en voor ons zelf.

Natuurlijk willen wij ook ons eigen team heel erg bedanken, we waren en zijn nog één met elkaar. Weken, dagen achter elkaar is er hard gewerkt, dag en nacht gingen we samen op weg en hebben in deze omstandigheden voor de nabestaanden en voor ons zelf klaargestaan.

Wij denken nog vaak aan de mensen die achterblijven in de tijd van afscheid nemen van een geliefde. Naast al het verdriet en het gemis zal voor u allen een extra verdriet zijn geweest en nog zijn.

Wij wensen u allen heel veel sterkte tot om dat verdriet en gemis een plekje te gegeven en in de komende tijd zullen wij u nog extra gaan bezoeken en om even bij te praten. Weet dat we aan u denken!

In onze gedachten zullen wij terug denken aan deze indrukwekkende tijd en aan de mensen die we nu moeten missen.  Wij wensen iedereen veel nabijheid, troost, gezondheid en bovenal veel liefde!

Met vriendelijke groet,

Hendrie en Hendrika Arnold
en medewerkers