Heeft u alles geregeld?

Uitvaartverzorging Hendrie Arnold en Vechtstede Notarissen geven voorlichting omtrent testament, levenstestament, en erfrechten en erfbelastingen. Ook de belangrijkste aandachtspunten en valkuilen bij de afwikkeling van een nalatenschap, en het executeurschap, passeren de revue.

U woont samen, bent getrouwd of denkt aan samenwonen of trouwen. Misschien hebt u of wilt u kinderen. Bij al deze zaken denkt u waarschijnlijk niet meteen aan de notaris. Toch zijn er vaak voldoende redenen om u te laten informeren door een notaris b.v. een testament. Een testament is bedoeld voor de mensen die u achterlaat.

Nadenken over een testament is niet prettig, omdat het ook gaat over overlijden. Maar een testament geeft u de rust dat u het goed geregeld hebt. Daarbij kan een testament ook nog eens belastingvoordeel opleveren.

Wat gebeurt er als u geen testament heeft?
Als u getrouwd bent en uw partner overlijdt, erven u en uw kinderen. Is er geen partner of kinderen, dan gaat de erfenis naar naaste familie, zoals broers, zussen en ouders.

Zo komen op dit grootst opgezette avond in samenwerking Notaris Vechtstede en Uitvaartverzorging Hendrie Arnold alles aan de orde. Op deze avond krijgt u de gelegenheid om door enkele medewerkers uw akten te laten lezen.

Deze voorlichtingsavond wordt gehouden op maandag 16 maart 2015 om 19.30 uur in de Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld. De zaal is om 19.00 uur open en de koffie is klaar.